Vi utvecklas med kundern

Krävande (och trevliga) kunder för vår verksamhet framåt. Vi lär oss varje dag något nytt, vi utvecklar nya slags lösningar och vi filar på våra nuvarande processer. Här några av våra kunder, för vilkas kundlogistik vi ansvarar.

Johnson & Johnson är ett företag som tillverkar läkemedel och andra produkter i hälsovårdsbranschen samt dagligvaror och som är känt för sina starka varumärken – bl.a. Nicorette, Neutrogena, Pepcid, Bafucin, Listerine, Natusan, Microlax, Compeed, OB, Piz Buin och Imodium. Vi sköter dessa produkters kundlogistik i Finland: marknadsföringsmaterial, konsumentbroschyrer, produktprover, butiksställ och mycket annat

ACO-produktserien samt XL-S, Miniderm och Fysiomer är apotekens och naturproduktaffärernas välkända egenvårdsprodukter. De broschyrer, affischer, butiksställ, produktprover och skyltningsmaterial de behöver är ett stort "pussel", som vi sköter säkert och enligt tidtabellen.

Motiva är en aktör inom den offentliga branschen, som ger råd om effektiv användning av energi och material. Vid ansvarar för postningen av olika slags broschyrmaterial till privatpersoner och företag samt för materialhanteringen vid evenemang (bl.a. Energisparveckan).

Ett par av våra kundberättelser:

Be om en kartläggning

010 217 6880